Pui cu smantana

de Gicuta in Pui, 7 Sep 2015 | 62498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de pui (eu am avut de tara)
  • o ceapa
  • 250 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 100-150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Carnea de pui spalata si portionata o punem la fiert in apa cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza. Cu 10 minute inainte de preparare, scoatem carnea si o lasam sa se scuga bine. O punem intr-o tigaie cu putin ulei si o prajim pana se rumeneste frumos.

Ceapa se taie marunt si se caleste separat, în ulei. Cand se inmoaie putin adaugam faina si amestecam bine.Lasam un minut doua si adaugam smantana. Amestecam, lasam sa dea cateva clocote si diluam cu supa in care a fiert puiul. Adaugam bucatile de carne si lasam sa fiarba cu totul cam 10 minute. Daca mai este nevoie, mai adaugam supa pana obtinem consistenta dorita. Condimentam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi